Her spiser du rystende billig gourmtmad i Alicante

Nou Manolin , Villegas 3, Alicante - verdens bedste tapas

Af mange, heriblandt Ferra Adria fra den nu lukkede El Bulli, er Nou Manolin udråbt at at være en af verdens bedste tapas-resaurenter, ligesom News Week har restauranten på listen over de 101 bedste spisesteder i Europa man bør besøge - Efter spanske forhold er restauranten i den dyre ende ca. € for en hovedret.

Monastrell, Monastrell, Rafael Altamira 7, Alicante,

Den mest eksklusive, og en af byens dyreste restauranter ligger i stueetagen af det fashionable hotel Hospes Amerigo. Der er både alacarte menuer og 6 valgfrie retter i en menu koster ca. € 65.

El Portal, Calle de Bilbao 2, Alicante - trøflernes hjemmebane

Her en aflappet stemning med med fladskærm bag baren er der god mulighed for både at se fodbold og god mad. Restaurenten er en blandning af det nye og moderne og en traditionel spansk táberna.

Generelt holder restauranten et højt niveau uden det er dyrt - En trøffelmenu med 3 retter koster ca. € 40

La Terraza del Gourmet, Explanada de Espana 2, Alicante - byens bedste udeservering

Restauranten ligger på palme-esplanaden og er en forlængelse af La Taberna Del Gourmet, der ligger i næste parallelgae "Calle San Fernando 10"

Restauranten´s menukort rummer alt fra helt traditionelle tapas til muslinger. En tapas menu koster ca. € 25 og en flaske vin ligger på samme pris leje.

Els Vents, Puerto de Alicante, Muelle de Levante 1. sal, Alicante

Udsigten fra Els Vents er mindst lige så god som maden. Fra terrassen er der en smuk udsigt over lystbådene og byens borg. Restaurant Els Vents er nok det tætteste man kommer Michelin-stemning, for stedes ejer har arbejdet på nogle af landts bedste restauranter.

Hvis man vil spise rigtig dyrt kan man sagten få lov til det - men for € 35 incl. brød, vand og et glas vin fås menu "ejecotivo" - 4 retter, men i virkeligheden er det 5 - et rent røverkøb.